Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΕΤΕΜ
ΑΘΗΝΑ 30 – 3 - 2014
ΠΡΟΣ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΕΤΕΜ : 473 / 30-3-2014

Συνάδελφοι – ισσες

Ως μέλος της ΕΕΤΕΜ και μέλος της απερχόμενης Κεντρικής Διοικούσας Επιτροπής καθώς και υποψήφιος με τον συνδυασμό ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, σας καταθέτω ένσταση διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας για τα κάτωθι νομαρχιακά τμήματα :

1. Χίου
2. Ξάνθης 
3. Φθιώτιδας 
4. Θεσπρωτίας 
5. Λέσβου 
6. Κεφαλονιάς 
7. ΑΤΤΙΚΗΣ 

διότι:

Δεν εφαρμόστηκαν οι διατάξεις του καταστατικού που διέπουν την λειτουργία των Νομαρχιακών Τμημάτων και της εκλογικής διαδικασίας (άρθρα 27, 28, 33, 35 έως και 37) 

Πιο συγκεκριμένα :
1.Δεν πραγματοποιήθηκαν Γενικές Συνελεύσεις Τμημάτων όπως μας υποχρεώνει το καταστατικό μας. 

2.Δεν εφαρμόστηκε η διαδικασία εκλογής των τοπικών εφορευτικών επιτροπών (μέχρι πρότινος δεν γνώριζαν οι συνάδελφοι, τα άτομα που θα τις στελεχώσουν)

3. Δεν ανακοινώθηκε η διαδικασία υποψηφιοτήτων για την διοίκηση των τμημάτων καθώς και το διάστημα υποβολής ενδιαφέροντος από τους συναδέλφους μας

4.Δεν μου κοινοποιήθηκε παρόλο που εγγραφως ενημέρωσα τον Πρόεδρο της ΚΕΕ όλες οι αποφάσεις στελέχωσης των εφορευτικών επιτροπών καθώς και τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων των τμημάτων.

5.Δεν μας κοινοποιήθηκαν οι εκλογικοί κατάλογοι όλων των τμημάτων όπως ο συνδυασμός μου εγγράφως ζήτησε από τον πρόεδρο της ΚΕΕ παρόλο που του είχαν κοινοποιηθεί από την Διοίκηση (άρθρο 28 καταστατικό ΕΕΤΕΜ)

Όλα τα παραπάνω ΜΕΘΟΔΕΥΤΙΚΑΝ από τις Διοικήσεις των Τοπικών Τμημάτων ή με πίεση από την σημερινή κεντρική διοίκηση της ΕΕΤΕΜ και αποτελούν ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ που έχουν σκοπό η πλειοψηφούσα μέχρι σήμερα παράταξη του μορφώματος τύπου ΕΛΙΑΣ να μας επιβάλλει τους αρεστούς της.

Συνάδελφοι – ισσες της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής

Η σημερινή διοίκηση που κόπτεται για την τήρηση του καταστατικού ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ στην απαξίωση του με συγκεκριμένες μεθοδεύσεις.

Παρακαλώ πολύ να συνεδριάσει άμεσα η κεντρική εφορευτική επιτροπή για όλες τις παραπάνω αντικαταστατικές ενέργειες και παραλείψεις και να σταματήσει την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στα προαναφερόμενα τμήματα.

Επίσης σας ενημερώνω , έχοντας έννομο συμφέρον, ότι θα προβώ σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εφαρμοστεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ αλλά και να ασκηθούν ΟΛΕΣ οι διαδικασίες που προβλέπονται σε όσους συντελούν σε παράνομες ενέργειες δίχως να εξαιρείται κανείς.

Ο ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ

ΧΑΝΤΖΗΣΟΦΙΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου